PRODAJNI PROGRAM

SPREJEVI


CODEX_Sprays_all

U svoju ponudu uvrstili smo i razne CODEX  sprejeve kako za podmazivanje tako i za redovno održavanje lanaca ili otklanjanje rđe i ostalih nečistoća. Sprejeve koje možete naći kod nas su:

 

CDMO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE KOD MONTAŽE


Uputstvo: Posudu dobro promućkati. Prljave delove dobro isprskati i ostaviti da sredstvo oteče. Delove ostaviti da se osuše na vazduhu ili obrisati suvom krpom. Kod velikih fleka, postupak eventualno ponoviti nekoliko puta. Kod plastike, gume, boja, tekstila i jastuka proveriti bezopasnost na skrivenom mestu.
 
Područje upotrebe: Sredstvo za čišćenje kod montaže CODEX je idealno sredstvo za čišćenje koje se koristi u celoj industriji, zanatstvu, za popravke i montaže. Sredstvo za čišćenje kod montaže može da se koristi za:

  • uklanjanje ulja, masti, smole, ostataka lepkova, otpada koje su posledica trenja kvačila i kočnica
  • čišćenje delova motora, opruga, elektrooprema, startera, kotrljajučih ležejeva i vodila
  • uklanjanje fleka na jastucima, tekstilu.
CDMO-Contruction_cleaner2
CD40_Multifunctional_Spray2

CD40 MULTIFUNKCIONALNI SPREJ


Uputstvo: Pre upotrebe dobro promućkati. Zatim ekonomično upotrebiti CODEX CD40

 
Područje upotrebe: CODEX CD40 uklanja i sprečava škripanje i koristi se svuda gde nam je potrebno dobro podmazivanje kao kod navoja, stožera, ručki na vratima i ručki na prozorima, cilindara, opruga. CODEX CD40 štiti i čisti alate i mašine i čini zaštitni sloj protiv rđe i korozije. Pogodan za lična vozila, u domaćinstvu, za sve metale, za sve tipove moroa i alata. Takođe pogodan za uklanjanje masti i ostataka mnogih boja. CODEX CD40 ubrzava proces otpuštanja zarđalih zglobova kao što su vijci, matice, korodirani i zarđami metalni zglobovi. Podmazuje brave, zatvarače, preciznu mehaniku i električne veze (prekidač, utikač i spojke). CODEX CD40 prodire duboko, jer ima najbolju kapilarnost i podmazivanje.

CDKS SPREJ ZA LANAC SA MoS2


Uputstvo: Uklonite stare mrlje od ulja i masti, na primer prethodnom upotrebom sredstva za čišćenje kočnica i montaže. Dobro promućkati limenku. Prskati sa udaljenosti od oko 20cm i ostaviti 5 do 10 minuta da se osuši.

 
Područje upotrebe: CODEX sprej za lance sa MoS2 koristi se za kontinuirano unutrašnje i spoljno podmazivanje ležajeva, zupčanika, pogonskih mehanizama, menjača, valjkastih i kugličnih ležajeva, O-ring zaptivka, svih vrsta karika, spojki lanaca i čeličnih lanaca. CODEX sprej za lance sa MoS2 je otporan na temperature od -40˚C do +150˚C. Vrlo dobra zaštita od korozije, omogućava miran i tih rad, odvodi vodu i odlikuje ga ekonomično korišćenje.

CDKS_Chain_Spray
CDZH_Zinc_Spray

CDZH CINK SPREJ


Uputstvo: Temeljno očistiti prljavštinu, rđu, ulje i masti sa radne površine. Bocu dobro promućkati (najmanje 2 minuta udaranje kugle za mešanje). Temperatura obrade oko 20˚C sa udaljenosti od oko 25cm. Prskati u cik-cak liniji.

 
Područje upotrebe: “Svetli” cink sprej CODEX je odlična zaštita od korozije za metalne površine. Za popravku oštećenih slojeva cinka i za cinkovanje zglobova na mestima za bušenje, prereza i zavarivanja.
“Svetli” cink sprej CODEX je:

  • za sve metale
  • sa visokim udelom metala, zavarivanje bez problema
  • brzo se suši

CDRL ODSTRANJIVAČ RĐE SA MoS2


Uputstvo: Pre upotrebe dobro promućkati bocu sa aerosolom. Nakon toga isprskati odstranjivač rđe sa MoS2 duž cele površine koju želite obraditi. Ostaviti da deluje nekoliko minuta, a zatim možete ukloniti površinu za obradu.

 
Područje upotrebe: Kod održavanja i popravki se uvek ponovo pojavljuje problem, kako ubrzati proces otpuštanja starih zarđalih zglobova i vijaka. Odstranjivač rđe CODEX sa MoS2 je delotvoran na nekoliko načina. Usaglašenim izborom sirovina pomoću odstranjivača rđe CODEX sa MoS2 postiže se brz efekat kod potpuno zarđalih zglobova. Odstranjivač rđe CODEX sa MoS2 prodire u najmanje pukotine zbog visoke kapilarnosti i dobrog podmazivanja. Proizvod sadrži komponente koje sprečavaju koroziju i dugoročno ponovno pojavljivanje rđe na obrađivanim delovima. Jednostavna upotreba odstranjivča rđe CODEX sa MoS2 omogućava ekonomičnu potrošnju u cilju primene.

CDRL_Rust_Solvent