Demetra Lanci doo je renomirana kompanija sa višedecenijskim iskustvom u proizvodnji i prodaji svih vrsta lanaca. Osnovana još davne 1985. godine kao samostalna zanatska radnja “Demetra”, svojim kvalitetnim radom i sveopštim angažovanjem vremenom se svrstala među najpoznatije proizvođače i distributere galovih lanaca na prostorima bivše Jugoslavije. Razvojem i restruktuiranjem preduzeća szr “Demetra” proširuje svoju delatnost i svoj asortiman proizvoda i uspostavlja partnersku saradnju sa poznatim slovenačkim distributerom lanaca Codex d.o.o. iz Murske Sobote, Slovenija.

Danas se Demetra Lanci d.o.o. i dalje nalazi među najuspešnijim kompanijama u svojoj branši, i dalje nastavlja dobru tradiciju proizvodnje i distribucije lanaca vrhunskog kvaliteta poznatih domaćih i svetskih brendova, u mogućnosti je da odgovori na sve zahteve svojih kupaca, pruži tehničku podršku svojih mladih kvalifikovanih stručnjaka i trudi se da uvek bude u korak s vremenom .

Uvek prepoznatljivog kvaliteta i dobrom uslugom, uspešnija nego ikada, jedna od retkih kompanija koja ne samo da je uspela da se održi na Srpskom tržištu već je i proširila svoju prozivodnju, proširila svoju poslovnu mrežu distributera, i dovela nove mlade stručne kadrove u svoj tim.

Zadnjih deset godina se u mlinskoj industriji pojavljujemo kao neprikosnoveni proizvođači redlerskih lanaca za silose i mlinove.

U svojoj ponudi pored svih vrsta standardnih galovih lanca, u prodajni program uvršteni su i lančanici, ležaji, segeri, semerinzi, razni sprejevi za lance kao i ostali prateći program kao što su čivije, rascepke, klinovi, mazalice, hilzne i još mnogo toga.

U smislu prilagođavanja zahtevima poslovnih partnera, u stanju smo odgovoriti na pojedinačne zahteve u namenskoj proizvodnji, nudeći brza, kvalitetna i stručna rešenja.

Prednosti naše firme vidimo i u podizanju kvaliteta poslovanja, boljem plasmanu i povoljnim uslovima plaćanja.